S i region Stockholm söker politisk sekreterare till vårt regionkansli

Vi söker en politisk sekreterare med inriktning finans-, ledning- och styrningsfrågor

Har du erfarenhet av finans-, ledning- och styrningsfrågor eller är du kanske nationalekonom? Vill du vara en del i laget som lägger grunden för en historisk valseger 2022? Socialdemokraterna i Region Stockholm söker nu en politisk sekreterare med ansvar för finans, ledning och styrningsfrågor.

 

Om dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning på minst kandidatnivå inom antingen nationalekonomi, statistik, statsvetenskap eller motsvarande. Du delar självfallet socialdemokratins värderingar samt har god kännedom om och förståelse för vår ideologi, sakpolitik och inre arbete. Du är strukturerad och tycker om att arbeta mot uppsatta deadlines. Om du har erfarenhet av att arbeta som politisk sekreterare eller inom offentlig förvaltning är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.

Om rollen

Som politisk sekreterare med ansvar för finans, ledning och styrningsfrågor arbetar du tillsammans med en kollega främst gentemot vårt finansregionråd i opposition tillika gruppledare. Rollen innebär även att vara ett stöd för resterande delar av kansliet i framtagandet av underlag, faktagranskning och ekonomiska analyser. Tillsammans med din kollega bevakar ni relevanta nämnder, beredningar och övriga organ och författar texter och rapporter av olika slag. Rollen innebär även viss politikutveckling.

Om tjänsten
Anställningen är mandatperiodsbunden, det vill säga upphör vid mandatperiodens utgång (december 2022). Arbetstiden är oregelbunden heltidstjänstgöring. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är det dig vi söker?

Skicka ansökan innehållandes personligt brev och CV till rozgar.watmani@regionstockholm.se. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 10 december.

Har du några frågor?

Kontakta t.f kanslichef Rozgar Watmani på ovanstående mejladress.