Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

Stärk vår röst

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. I hela vår folkrörelses historia har det varit medlemmarna själva som skramlat och samlat för att skapa det som är Socialdemokraterna idag. Fortfarande idag handlar vår styrka som folkrörelse och parti om din vilja att bidra till arbetet för att göra samhället mer rättvist.

Vårt kampanjarbete pågår året runt, hela tiden. Det är våra medlemmar som står i regn, solsken, snöfall och höstvindar över hela Sverige för att prata med människor om hur vi vill skapa ett rättvist samhälle. Men även om de ger av sin tid gratis, kostar vårt arbete pengar. Det är allt från e-post, en hemsida och ett medlemssystem till att trycka flygblad, ta in föreläsare på medlemsmöten och att ringa medborgare.

Nu måste vi mobilisera oss mer än någonsin. Är du redo att engagera dig för ett mer rättvist samhälle?

Ett första steg är att donera en slant till Kampfonden, som finns till för att hjälpa alla volontärer runt om i landet som vare dag kämpar för ett mer jämlikt Sverige. Ju fler vi är desto större chans att vi kan få igenom den politik vi vill ha. Som en stark välfärd, gröna jobb och ett tryggare land.

Skänk pengar till Kampfonden – för ett mer jämlikt Sverige.

Bli månadsgivare till Kampfonden

Kampfonden

För dig som inte vill använda BankID

Om du inte vill använda BankID för att direktsignera ditt månadsgivande så kan du skriv ut en blankett för autogiro Pdf, 335.4 kB, öppnas i nytt fönster.. Fyll i och skicka in till oss. Portot står vi för!

Minnesgåva

En minnesgåva till Kampfonden är ett fint och uppskattat sätt att hedra minnet av någon som gått bort och samtidigt hjälpa Socialdemokraterna.

Ge en minnesgåva

Hyllningsgåva

En hyllningsgåva till Kampfonden är ett fint och uppskattat sätt att hedra högtidsdagar av någon som fyllt år, gift sig eller gjort en fin handling

Ge en hyllningsgåva

Bankgiro

Ge ett bidrag genom överföring till vårt Bankgirokonto 461-7791. Märk betalningen med namn och telefonnummer.

Om Kampfonden

Socialdemokraterna har en lång historia av att gå samman i frågor vi verkligen bryr oss om. Det gäller även när det kommer till pengarna. Vi köpte Sveavägen 68 genom att samla in pengar. Vi samlade in pengar för att kunna köpa Bommersvik och så har det fortsatt. Behöver vi göra ett stort inköp går vi ihop och bidrar det var och en kan avvara. Ensam kan inte göra allt, men är vi många så sker det underverk.

Efter valförlusten 1976 startade Olof Palme vår Kampfond och under de närmaste åren samlades det in motsvarande 34 miljoner kronor i dagens penningvärde. Att kunna samla ihop så mycket pengar på så kort tid är något vi verkligen kan vara stolta över.

Allt detta visar om något att varje krona räknas, oavsett hur stor gåvan är så betyder den mycket. För tillsammans kan vi flytta berg, eller köpa stora fastigheter.

Socialdemokraterna redovisar sina bidrag till Kammarkollegiet. Därför behöver du alltid ange namn och kontaktuppgifter vid inbetalning till Kampfonden. Om du donerar mer än halva prisbasbeloppet (för år 2022 är det 24 150 kr), kommer vi i enlighet med lagstiftningen inkludera ditt namn och personnummer i den årliga intäktsredovisning vi lämnar över till Kammarkollegiet.

Kontakt

Har du frågor som rör donationer, vänliga kontakta: gavor@socialdemokraterna.se

Uppdaterades senast: