Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

S i Skellefteå arbetarekommun söker administratör

Vill du vara med och stärka Socialdemokratin i en av Sveriges starkaste växande kommuner? Brinner du för social rättvisa och vill bidra till arbetarrörelsens framgång på en plats där Socialdemokratiska värderingar har skapat Sveriges största samhällsomvandling i modern tid? Socialdemokraterna i Skellefteå söker nu en engagerad administratör för att stärka vårt team!

Om tjänsten och arbetsuppgifterna

Som vår administratör kommer du att spela en nyckelroll i att stödja vår verksamhet genom att använda de senaste digitala verktygen och metoderna. Du kommer att vara delaktig i allt från kontakt med medlemmar, organisationen i stort och sociala mediehantering till att förbättra våra administrativa processer. Om du är en självgående problemlösare med en passion för organisation och kommunikation, då är detta rätt möjlighet för dig!


Vilka är vi?

Socialdemokraterna i Skellefteå styr sedan 1970-talet en av Sveriges snabbast växande kommuner och är en av de kommuner där Socialdemokraterna har allra starkast stöd. Sedan två mandatperioder tillbaka samarbetar Socialdemokraterna med Vänsterpartiet. Partiet lokal består av ca 30 S-föreningar spridda i den vidsträckta kommunen. Partiexpeditionen är placerad centralt i Skellefteå och vi har under många år jobbat hårt och framgångsrikt för att utveckla Skellefteå och partiet.


Vad ingår i en arbetsdag?

Som administratör arbetar du med varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Du kommer arbeta självständigt, är självgående och tar initiativ för att driva sitt arbete framåt i en nära dialog med den lokala partiorganisationens styrelsemedlemmar och i kontakter med både förtroendevalda och medlemmar i partiorganisationen. Arbetsdagarna innebär hantering av sociala medier och webb, medlemsverktyg och arbete olika officeprogram som Word, Excel och Outlook. Mycket av arbetet innebär att kunna planera, organisera och övervaka uppdrag från början till slut och kunna och i det ta ansvar för organisation och ekonomi.

Kontaktytorna är fler och det är viktigt att du kan uttrycka dig klart och koncist i både tal och skrift utifrån målgrupp och sammanhang. Tjänsten är central i partiets utvecklingsarbete och du tar en aktiv part i organisationens nästa steg när vi organiserar medlemmar, opinionsbildar, utvecklar vår politik och söker allmänhetens stöd för den. Jobbet driver demokratin framåt i Skellefteå.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för politiska frågor och gärna erfarenheter av politiska organisationer och dess arbete. Vi tror dessutom att du är en duktig och snabb skribent som har förmågan att anpassa information i utifrån målgrupper.

Du har god organisationsförmåga, är driftig, strukturerad, handlingskraftig. Erfarenhet av att arbeta med MS Office eller liknande och vana att strukturerat arbeta med sociala medieplattformar och webbsidor är ett krav. God kännedom om, och erfarenhet av arbetarrörelsen är en merit och vi förutsätter givetvis att du delar våra grundläggande värderingar men medlemskap är inget krav.

Vidare ser vi gärna att du har lämplig högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet, gärna från politiskt arbete eller annat folkrörelsearbete. Du arbetar bra såväl självständigt som i grupp, och har god förmåga att skapa och hålla kontaktnät vid liv. Har du kunskaper i CRM, Rosen för alla, Zoom, Teams och fallenhet för kommunikativt material i exvis photoshop eller InDesign är det mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt
Skicka din ansökan till skellefteasap@gmail.com

För frågor om tjänsten kontakta
Ordförande Olof Nyström, 070-3951804
Kassör Thomas Andersson, 070-3710042

Sista ansökningsdatum
Sista ansökningsdag 4 augusti 2024, löpande urval kommer att ske. Anställningen är en tillsvidareanställning med heltid, provanställning kan bli aktuellt. Tillträde sker efter sommaren 2024 enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Uppdaterades senast: